Bedrijfsfiets

SPECIFICATIES
Model: BEDRIJFSFIETS
Frame hoogte: 26″ (50 cm) en 28″ (55 cm)
Frame materiaal: Staal
Wielmaat: 26″ en 28″
Kleuren: Zwart, Mat zwart, Geel, Oranje, Rood, Blauw, Wit en Groen
Uitvoering: Shimano Remnaaf terugtraprem
Shimano Nexus 3 remnaaf
Shimano Nexus 7 remnaaf
Shimano Nexus 3 Rollerbrakes
Shimano Nexus 7 Rollerbrakes
Verlichting: LED verlichting
Extra Opties: Leverbaar met een naafdynamo (meerprijs)
Leverbaar met Schwalbe Marathon Plus banden
Voordrager
Stuurslot
Tweebeenstandaard
Bijzonderheden: De ideale fiets voor in het bedrijfsleven.
KLEUREN
Mat zwart
Zwart
Geel
Oranje
Rood
Wit
Groen
Blauw

Probeer zelf een Burgers fiets

Ga naar een Burgers specialist bij u in de buurt en maak een proefrit.

Zoek een specialist

 

De Burgers Bedrijfsfiets

Wanneer u op zoekt bent naar een bedrijfsfiets voor uw bedrijf dan bent u bij Burgers Fietsen aan het juiste adres. De Burgers bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets welke voorzien wordt van een handig opvallend framexnummer voor uw eigen registratie. De solide fiets heeft een traditionele, doch simple geometrie waardoor hij voor een brede doelgroep inzetbaar is. De Burgers fiets voor uw bedrijf is te verkrijgen in zowel 28 inch als 26 inch. Zo kan de 26 inch ingezet worden voor kleinere personeelsleden waarbij de 28 inch een solide maat is voor de middelgrote tot grotere personeelsleden.

De robuuste fiets voor uw bedrijf

De Burgers bedrijfsfiets is een robuuste fiets welke tegen een stootje kan. het sterke stalen frame zorgen samen met de oerdegelijke wielen voor een sterk geheel. De fiets is afgemonteerd met Shimano nexus onderdelen en is te verkrijgen met 3 versnellingen of 7 versnellingen. Naast de duurzame Nexus versnellingen en terugtrap rem systeem is de fiets onderhoudsarm en zeer degelijk in gebruik.

Bedrijfsfiets kleuren

De Burgers is verkrijg baar in de kleuren zwart, mat zwart, geel, oranje, rood, blauw, wit en groen. Voor ieder bedrijf is er een bijpassende kleur beschikbaar.

Bedrijfsfiets met logo

Tevens is het mogelijk om de fiets van uw bedrijf te voorzien van een eigen logo en huisstijl elementen. Zo creëert u een bedrijfsfiets die opvalt en zorgt voor eenheid binnen uw bedrijf. Dankzij de opvallende kleur mogelijkheden in combinatie met uw eigen logo draagt de bedrijfsfiets ook nog bij aan de merkbekendheid en het duurzame imago van uw bedrijf. Hieronder een voorbeeld, de productie van de Knorr bedrijfsfiets!

Knorr bedrijfsfiets

Waarom een Burgers bedrijfsfiets?

Het inzetten van een bedrijfsfiets is een duurzame en verantwoordelijke investering die ook nog bijdraagt aan het uitstralen van uw merkbekendheid door de bedrijfsfietsen te voorzien van uw eigen huisstijl kleuren en logo. De Burgers e bedrijfsfietsen van zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Bij Burgers profiteert u van kwaliteit voor een scherpe prijs met uitstekende service en garantie voor uw bedrijfsfietsen.

Enthousiast over de Burgers bedrijfsfiets? neem vrijblijvend contact met ons op

Probeer zelf een Burgers fiets

Meer weten over de Bedrijfsfiets voor uw bedrijf? Neemt contact op

Zoek een specialist
BURGERS RIJWIELEN                                    
Burgers Rijwielen is het oudste fietsmerk van Nederland.
Burgers fietsen