Bedrijfsfiets

SPECIFICATIES
Model: BEDRIJFSFIETS
Frame hoogte: 26″ (50 cm) en 28″ (55 cm)
Frame materiaal: Staal
Wielmaat: 26″ en 28″
Kleuren: Zwart, Mat zwart, Geel, Oranje, Rood, Blauw, Wit en Groen
Uitvoering: Shimano Remnaaf terugtraprem
Shimano Nexus 3 remnaaf
Shimano Nexus 7 remnaaf
Shimano Nexus 3 Rollerbrakes
Shimano Nexus 7 Rollerbrakes
Verlichting: LED verlichting
Extra Opties: Leverbaar met een naafdynamo (meerprijs)
Leverbaar met Schwalbe Marathon Plus banden
Voordrager
Stuurslot
Tweebeenstandaard
Bijzonderheden: De ideale fiets voor in het bedrijfsleven.
KLEUREN
Mat zwart
Zwart
Geel
Oranje
Rood
Wit
Groen
Blauw


De Burgers Bedrijfsfiets

Wanneer u op zoekt bent naar een bedrijfsfiets voor uw bedrijf dan bent u bij Burgers Fietsen aan het juiste adres. De Burgers bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets welke voorzien wordt van een handig opvallend framexnummer voor uw eigen registratie. De solide fiets heeft een traditionele, doch simple geometrie waardoor hij voor een brede doelgroep inzetbaar is. De Burgers fiets voor uw bedrijf is te verkrijgen in zowel 28 inch als 26 inch. Zo kan de 26 inch ingezet worden voor kleinere personeelsleden waarbij de 28 inch een solide maat is voor de middelgrote tot grotere personeelsleden. De bedrijfsfiets is ook beschikbaar in een elektrisch model voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor. Bekijk hier de Elektrische bedrijfsfiets.

 

Referenties Bedrijfsfietsen

De Burgers Bedrijfsfiets wordt ingezet voor verschillende organisaties. Van ziekenhuizen tot vakantieparken. Ook in de voedingsmiddelen industrie en op de bouwplaats is de bedrijfsfiets niet weg te denken. Hieronder een greep van de klanten welke gebruik maken van de Bedrijfsfiets. Ook wordt de fiets ingezet als merchandising.Denk hierbij aan de SC Cambuur Fan fiets!

 

 

 

 De robuuste fiets voor uw bedrijf

De Burgers bedrijfsfiets is een robuuste fiets welke tegen een stootje kan. het sterke stalen frame zorgen samen met de oerdegelijke wielen voor een sterk geheel. De fiets is afgemonteerd met Shimano nexus onderdelen en is te verkrijgen met 3 versnellingen of 7 versnellingen. Naast de duurzame Nexus versnellingen en terugtrap rem systeem is de fiets onderhoudsarm en zeer degelijk in gebruik.

Bedrijfsfiets kleuren

De Burgers is verkrijg baar in de kleuren zwart, mat zwart, geel, oranje, rood, blauw, wit en groen. Voor ieder bedrijf is er een bijpassende kleur beschikbaar.

Bedrijfsfiets met logo

Tevens is het mogelijk om de fiets van uw bedrijf te voorzien van een eigen logo en huisstijl elementen. Zo creëert u een bedrijfsfiets die opvalt en zorgt voor eenheid binnen uw bedrijf. Dankzij de opvallende kleur mogelijkheden in combinatie met uw eigen logo draagt de bedrijfsfiets ook nog bij aan de merkbekendheid en het duurzame imago van uw bedrijf. Hieronder een voorbeeld, de productie van de Knorr bedrijfsfiets!

Waarom een Burgers bedrijfsfiets?

Het inzetten van een bedrijfsfiets is een duurzame en verantwoordelijke investering die ook nog bijdraagt aan het uitstralen van uw merkbekendheid door de bedrijfsfietsen te voorzien van uw eigen huisstijl kleuren en logo. De Burgers e bedrijfsfietsen van zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Bij Burgers profiteert u van kwaliteit voor een scherpe prijs met uitstekende service en garantie voor uw bedrijfsfietsen.

Elektrische bedrijfsfiets

De Elektrische bedrijfsfiets wordt steeds vaker ingezet voor bedrijven en organisaties. Ook bij Burgers Fietsen is het mogelijk om een bedrijfs ebike in te zetten als bedrijfsfiets. Op dit moment zijn wij in ontwikkeling met Shimano om een robuuste elektrische fiets te ontwikkelen met een solide ergonomie welke voor ieder bedrijf ingezet kan worden. Meer informatie over het inzetten van een ebike voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie over de elektrische bedrijfsfiets.

Voorbeelden Bedrijfsfietsen

Een aantal voorbeelden van onze referenties.De fiets is op maat samen te stellen in uw eigen bedrijfskleuren voorzien van uw bedrijfslogo. Burgers ontwikkelt en bouwt de bedrijfsfietsen met eigen productie in het Friese Drachten.

De basis kleuren van de Burgers BedrijfsfietsProbeer zelf een Burgers fiets

Ga naar een Burgers specialist bij u in de buurt en maak een proefrit.

Zoek een specialist


BURGERS RIJWIELEN                                    
Burgers Rijwielen is het oudste fietsmerk van Nederland.
Burgers fietsen